В Мукачеві у вихідні проведуть наймасовіший забіг Закарпаття

В Мукачеві у вихідні проведуть наймасовіший забіг Закарпаття

Укрінформ
У Мукачеві 13 жовтня відбудеться наймасовіший забіг Закарпаття – Mukachevo Half Marfthon-2019, на який вже зареєструвалися понад 400 учасників.

Про це повідомляють у Мукачівській міськраді.

“Цьогорічний наймасовіший забіг Закарпаття – Mukachevo Half Marfthon-2019 проходитиме 13 жовтня. Наразі для участі в змаганні вже зареєстровано майже 400 учасників. Братимуть участь в забігу не лише мукачівці, а й бігуни з інших міст краю та країни” - йдеться в повідомленні.

Змагатимуться у декількох вікових категоріях та по різних за протяжністю маршрутах.

Так, дитячі забіги поділятимуться на 100 метрів (4-7 років) та 500 метрів (7-9 років). Для дорослих дистанції будуть - 2, 10 та 21 кілометр.

У мерії інформують, що цьогорічні змагання також мають і благодійну мету. Дистанція у 2 км запланована для допомоги у лікуванні мешканки міста Христини Качур. Усі кошти з цього маршруту будуть передані жінці.

Протягом суботи, 12 жовтня, та неділі, 13 жовтня, для учасників заплановано ряд культурних заходів — як безкоштовна екскурсія містом, піца-паті та екскурсія в замку Паланок. Офіційний старт змагань 13 жовтня, у неділю, о 9 годині ранку — це дитячі забіги. Власне півмарафон стартує о 10:30.

Призовий фонд Mukachevo Half Marfthon 2019 становить 69 тисяч гривень, який буде розподілений між переможцями усіх вікових категорій на кожній дистанції.

Читайте також: Воротиліна пробігла марафон на протезі й встановила рекорд України

На період проходження змагання рух частиною міста буде ускладнено. Організатори просять містян та гостей Мукачева заздалегідь спланувати свої поїздки аби уникнути заторів. З детальним планом перекриття можна ознайомитися на офіційному сайті Мукачівської міської ради та у соціальних мережах.

Фото: Mukachevo.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-