Ляпіна: Українські гандболістки мають резерв перед грою з Польщею

Ляпіна: Українські гандболістки мають резерв перед грою з Польщею

Укрінформ
Жіноча збірна України з гандболу гідно зіграла у гостях стартовий матч відбору Євро-2020 з Румунією і може додати у домашньому поєдинку з Польщею.

Про це заявила головний тренер українських гандболісток Наталія Ляпіна, повідомляє XSport

"У грі з Румунією виходило майже все... Командою я дуже задоволена. Претензій ні до кого не маю, адже у повному складі ми зібралися лише за день до матчу. За самовіддачею всі зіграли на сто відсотків. Психологічно важко було увесь час наздоганяти. Але в результаті у грі проти такого серйозного суперника ми показали себе гідно, могли й перемогти. У нас є резерв, аби підсилити гру до матчу з Польщею", - сказала Ляпіна.

Додамо, що українські гандболістки виступають у квартеті 7 кваліфікації Євро-2019. У 1-у турі наша команда поступилася на виїзді головному фавориту Румунії (24:27), а Польща обіграла аутсайдера - Фарерські острови (26:16). Дві кращі команди квартету вийдуть до фінальної частини Євро-2020.

Читайте також: «Мотор» розгромив в SEHA-Лізі Пекінський університет

Один з ключових поєдинків групи Україна - Польща пройде в суботу, 28 вересня, у київському Палаці спорту. Початок - о 19.00. У прямому ефірі зустріч покаже телеканал XSport.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-