Букмекери оцінили шанси

Букмекери оцінили шанси "Динамо" та "Челсі" у матчі 1/8 фіналу Ліги Європи

Укрінформ
У четвер, 14 березня, футболісти київського "Динамо" прийматимуть на НСК "Олімпійський" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи лондонський "Челсі".

У першій грі в Англії підопічні Олександра Хацкевича поступилися з рахунком 0:3. Букмекери віддають перевагу англійцям і в київському поєдинку, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill оцінює перемогу киян коефіцієнтом 3,50, нічийний результат - в 3,20, успіх лондонців - в 2,15.

На вихід "Динамо" до 1/4 фіналу приймаються ставки з фантастичним коефіцієнтом 25,00, на загальний успіх лондонців ставити немає сенсу - 1,00.

Разом з там, згадаймо той факт, що "Челсі" ще жодного разу не перемагав в Україні у єврокубкових поєдинках. Ця команда раніше двічі гостювала в нашій країні:  2012 року "аристократи" у Донецьку програли "Шахтарю" (1:2), а 2015-го зіграли внічию у Києві з "Динамо" (0:0).

Читайте також: Луганська “Зоря” придбала японського футболіста Іцукі Урату

Гру "Динамо" - "Челсі", яка розпочнеться 14 березня о 19.55, обслуговуватиме суддівська бригада з Німеччини. Головний арбітр - Тобіас Штілер, лайнсмени - Майк Рікель та Крістіан Гіттельман, четвертий рефері - Ян Зайдель.

Матч у прямому ефірі транслюватиме з "Олімпійського" телеканал "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-