Цуренко отримала суперницю у другому колі тенісного турніру в ОАЕ

Цуренко отримала суперницю у другому колі тенісного турніру в ОАЕ

Укрінформ
П'ята "ракетка" Китаю Лінь Чжу стала суперницею другої "ракетки" України Лесі Цуренко у другому колі представницького турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 - Dubai Duty Free Tennis Championships - в Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати) з призовим фондом $2,828 млн.

Леся Цуренко, яка сьогодні вперше у кар'єрі піднялася на 23-тю сходинку рейтингу WTA, у наступному поєдинку протистоятиме 107-му номеру світової класифікації Лінь Чжу, повідомляє Укрінформ.

Китаянка, яка потрапила до основної сітки змагань через кваліфікацію, у першому колі майже за 3 години здобула вольову перемогу над 16-ю "ракеткою" світу бельгійкою Елізе Мертенс - 5:7, 6:4, 7:5.

Цуренко у свою чергу на старті турніру днем раніше здолала опір Юлії Путінцевої з Казахстану (№43 WTA), яка в другому сеті (за рахунку 6:3, 2:0 на користь українки) відмовилася продовжувати матч через проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Стаховський програв Лестьєнну у фіналі кваліфікації турніру АТР у Марселі

Нагадаємо, що чинною чемпіонкою турніру в Дубаї є шоста "ракетка" світу українка Еліна Світоліна, яка розпочне захист титулу з другого кола матчем проти Унс Джабір з Тунісу (№56 WTA)..

Dubai Duty Free Tennis Championships пройде до 25 лютого.

На фото: Лінь Чжу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-