Світоліна: Я тренуюся заради таких моментів і завжди вірю в свою фізичну силу

Світоліна: Я тренуюся заради таких моментів і завжди вірю в свою фізичну силу

Укрінформ
Українська тенісистка зізналась, що має проблеми з плечем.

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над китаянкою Чжан Шуай в третьому раунді Australian Open. Українка задоволена результатом і виходом до наступного кола змагань. Про це вона розповіла Btu.org.ua.

«Я була дуже близька до того, щоб померти, я б сказала. Тому що було дуже спекотно. Але в таких ситуаціях я завжди кажу собі, що суперниця знаходиться в таких же умовах, так само бігає, така ж кількість годин. Так що, я намагаюся думати, що не одна в цьому пеклі.

Я тренуюся заради таких моментів і завжди вірю в свою фізичну силу.

Я вже мала з цим проблеми (з плечем), подивимося, як буде далі. У мене є один день відпочинку до наступного матчу. Подивимося, як складеться.

Читайте також: Світоліна вийшла до четвертого кола Australian Open, обігравши китаянку Чжан

Коли я програла перший сет, то подумала, мовляв, гаразд, у мене вже були такі матчі в Сінгапурі, і я виграла всі з них. Ось чому я просто продовжувала грати, намагалася отримати свої шанси. І врешті це спрацювало. Як я вже говорила раніше, в цьому аспекті я придбала багато впевненості завдяки Сінгапуру», - розповіла Світоліна.

Матч четвертого раунду Australian Open Світоліна зіграє в ніч на 21 січня. Суперницею українки буде американка Медісон Кіз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-