Перед боєм Усик – Беллью відбудеться прем’єра фільму

Перед боєм Усик – Беллью відбудеться прем’єра фільму "Абсолютний чемпіон"

Відео
Укрінформ
Перед титульним боєм між українським боксером Олександром Усиком і британцем Тоні Беллью в Україні відбудеться прем’єра документального фільму "Абсолютний чемпіон".  

Трейлер документального фільму "Абсолютний чемпіон" про українського боксера Олександра Усика з’явився на каналі VideoBoxing в YouTube. Прем'єра фільму відбудеться в кінотеатрах України 10 листопада, в день матчу Усик – Беллью у Манчестері.

Трейлер фільму "Абсолютний чемпіон":

Нагадаємо, у липні 2018 року у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії чемпіон WBO і WBC Олександр Усик здобув перемогу над Муратом Гассієвим і здобув пояси IBF і WBA. Усик став першим боксером важкого дивізіону, який володіє одночасно чотирма титулами, а також поясом The Ring та кубком Мохаммеда Алі. Одразу після сенсаційного виступу проти Гассієва, Олександр Усик кинув виклик екс-чемпіону WBC Тоні Беллью.

Читайте також: Усик провів перше тренування в Манчестері напередодні бою з Беллью

10 листопада абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик проведе у Манчестері на Manchester Arena свій перший захист титулу проти британця Тоні Беллью. Бій за пояси українця за версіями WBC, IBF, WBO і журналу The Ring розсудить Террі О'Коннор з Великої Британії. Сьогодні, 7 листопада, відбудеться відкрите тренування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-