Ліга Європи УЄФА: букмекери зробили прогноз на ігри

Ліга Європи УЄФА: букмекери зробили прогноз на ігри "Динамо" та "Ворскли"

Укрінформ
8 листопада у Києві та Полтаві пройдуть футбольні матчі 4-го туру групового раунду Ліги Європи за участю "Динамо" і "Ворскли", які зіграють з французьким "Ренном" та азербайджанським "Карабахом".

У цих поєдинках букмекери віддають перевагу українським клубам, повідомляє Укрінформ.

У матчі "Динамо" - "Ренн" лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу киян з коефіцієнтом 1,95, на успіх французів - 3,90, на нічию - 3,40.

Першу зустріч цих суперників у Ренні виграли динамівці з рахунком 2:1. Переможний м'яч Віталій Буяльський забив на 89-й хвилині, коли наша команда перебувала в меншості. До цього у "біло-синіх" відзначився Томаш Кендзьора (21), у господарів - їхній найактивніший гравець Клеман Греньє (40).

У національних чемпіонатах "Динамо" у суботу поступилося донецькому "Шахтарю" - 2:1, а "Ренн" з таким же рахунком обіграв "Кан".

В якості головного арбітра київської зустрічі працюватиме 36-річний шотландець Джон Бітон, якому допомагатимуть його співвітчизники. Асистенти рефері - Дуглас Росс та Дуглас Поттер, 4-й суддя - Еластейр Мазе.

Матч "Динамо" - "Ренн" відбудеться на київському НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.55. Пряму трансляцію поєдинку можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 1".

Становище у квартеті К Ліги Європи після трьох турів: "Астана" (Казахстан) - 5 очок, "Динамо" - 5, "Ренн" - 3, "Яблонець" (Чехія) - 2.

Гра "Ворскли" з "Карабахом" у квартеті Е Ліги Європи розпочнеться в четвер на полтавському стадіоні імені Олексія Бутовського о 22.00.

Букмекери з William Hill оцінюють перемогу полтавчан коефіцієнтом 2,62, виграш азербайджанців - 2,87, нічию - 3,00.

Виїзна зустріч "Ворскли" проти "Карабаха" на Олімпійському стадіоні у Баку 25 жовтня закінчилася перемогою українців - 1:0. Гол на рахунку Владислава Кулача (48).

Останні ігри у своїх чемпіонатах обидва клуби виграли з однаковим результатом 2:0: ворскляни - у "Львіва", а "Карабах" - у "Сумгаїта".

Читайте також: Букмекери дали прогноз на гру "Манчестер Сіті" - "Шахтар" в Лізі чемпіонів УЄФА

Полтавську зустріч, яку покаже телеканал "Футбол 2", обслуговуватиме суддівська бригада з Швейцарії. Головний арбітр - Сандро Шерер, лайнсмени - Бекім Цогай та Штефан Де Альмейда, четвертий рефері - Раффаель Цедер.

Група Е: "Арсенал" (Англія) - 9, "Спортинг" (Португалія) - 6, "Ворскла" - 3, "Карабах" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-