Настільний теніс: Песоцька пробилась до півфіналу чемпіонату Європи

Настільний теніс: Песоцька пробилась до півфіналу чемпіонату Європи

Оновлено
Укрінформ
Лідер жіночої збірної України забезпечила собі медаль.

Маргарита Песоцька в третій раз стала медалісткою чемпіонату Європи з настільного тенісу в одиночному розряді. У чвертьфінальному матчі європейської першості в Аліканте українка обіграла німкеню Хань Ін. Раніше вона досягала подібного успіху в 2009-му («срібло») і 2011-м («бронза») роках. Про це повідомляє XSport.

Перші три партії завершилися з мінімальною перевагою Песоцької - 12:10, 11:9, 11:9.  І хоч німкеня китайського походження зуміла відіграти одну партію - 11:4, але п'ятий гейм залишився за Песоцькою. З третього матчболу вона здобула переможне очко - 13:11.

Пробившись до півфіналу, Песоцька забезпечила собі, як мінімум, бронзову медаль. У півфінальному матчі чемпіонату Європи 23 вересня Песоцька зустрінеться з сіяною першою Софією Полкановою з Австрії.

Читайте також: Настільний теніс: Песоцька і Коу Лей вийшли до 1/8 фіналу чемпіонату Європи

Справжня драма сталася в поєдинку лідера чоловічої збірної України Коу Лея зі шведом Крістіаном Карлссоном. Коу Лей вів 3:1 по партіях, потім програв гейм, але в шостий партії вів 5:1, 9:6 і, нарешті, 10:9, заробивши матчбол. Але шведу вдалося виграти 12:10, а потім і здобути перемогу у вирішальному геймі - 11:6.

Нагадаємо, що раніше на ЧЄ-2018 в Аліканте Песоцька зуміла обіграти чемпіонку Європи 2015 року румунку Елізабет Самару. В 1/8 фіналу Песоцька обіграла чеську спортсменку Анет Кучерову в чотирьох партіях - 11:6, 11:9, 12:10, 11:2. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-