Ліга Європи УЄФА: де дивитися матчі

Ліга Європи УЄФА: де дивитися матчі "Маріуполя" та "Зорі"

Укрінформ
Футболісти "Маріуполя" і луганської "Зорі" проведуть у четвер, 16 серпня, повторні матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА.

Виїзний поєдинок "Маріуполя" із французьким "Бордо" о 21.45 транслюватиме телеканал "Футбол 2", а гру у Португалії між "Брагою" і "Зорею" о 22.30 покаже "2+2", повідомляє Укрінформ.

Тиждень тому у Запоріжжі "Зоря" і "Брага" обмінялися голами - 1:1. На 69-й хвилині рахунок відкрив Рікарду Орта, через три хвилини рівновагу відновив півзахисник збірної України Олександр Караваєв.

Футболісти "Маріуполя" у свою чергу не втримали переможний результат в Одесі і у підсумку програли "Бордо" - 1:3. Дмитро Мішньов на 7-й хвилині вивів "Маріуполь" вперед. До перерви "жирондинці" повели у рахунку завдяки голам Гаетана Лаборда (33, 37). У другому таймі третій м'яча у ворота Рустама Худжамова забив Орельєн Чуаемі (49).

Читайте також: "Атлетико" виграв Суперкубок УЄФА у Таллінні

Зустріч "Бордо" - "Маріуполь" довірили арбітрам з Шотландії на чолі з Ендрю Далласом, поєдинок "Брага" - "Зоря" обслуговуватиме суддівська бригада з Македонії, яку очолює Александар Ставрєв.

Переможці протистоянь за сумою двох матчів вийдуть до вирішальної стадії відбору Ліги Європи - раунду плей-офф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-