Постол: Усик повинен «нагодувати» Гассієва ударами

Постол: Усик повинен «нагодувати» Гассієва ударами

Відео
Укрінформ
Український екс-чемпіон світу радить Усику обережний бокс.

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBC Віктор Постол вважає, що чемпіон світу в першій важкій вазі за версіями WBC, WBO Олександр Усик в фіналі World Boxing Super Series зможе перемогти володаря поясів WBA Super, IBF Мурата Гассієва як за очками, так і нокаутом. Про це він розповів в інтерв'ю YouTube каналу Luckypunchnet.

«Звичайно, вболіватиму виключно за Усика, за нашого земляка. Бій буде цікавим, шанси 50 на 50. Олександру потрібно бути зібраним, бо Гассієв дуже жорсткий. Він йтиме і ламатиме, захоче перемогти нокаутом.

Але Усик грамотний боксер. Думаю, він повинен перемогти за очками. Рубатися немає сенсу, у Олександра не такий стиль, він не Тайсон якийсь. Якщо Усику вдасться «натикати» Гассієву, «нагодувати» його ударами, то зможе і нокаутувати.

На Олександра також тиснутиме те, що вся публіка підтримуватиме російського боксера», - сказав Постол.

Читайте також: Гвоздик радить Усику боксувати в Москві з «тверезою головою і не намагатися вразити публіку»

Нагадаємо, бій Усик – Гассієв відбудеться 21 липня в Москві в спорткомплексі «Олімпійський». Боксери битимуться за титули WBO, WBC, WBA, IBF і пояс журналу The Ring в першій важкій вазі. Переможець також стане першим, хто отримає трофей Мухаммеда Алі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-