Теніс: юна українка Снігур хоче зробити акцент на професіональних турнірах

Теніс: юна українка Снігур хоче зробити акцент на професіональних турнірах

Укрінформ
16-річна киянка Дарина Снігур у першому колі основної сітки юніорського Вімблдона зазнала поразки від француженки Ясмін Мансурі, не реалізувавши три матчболи у третьому сеті.

Після гри Дар'я зазначила, що в найближчому майбутньому має намір виступати у професіональних змаганнях, повідомляє BTU.org.ua. 

"Тепер почну готуватися до US Open, - сказала тенісистка.- Можливо, потрплю до основної сітки, а якщо через кваліфікацію, то побачу, поїду чи ні. Я не хочу грати юніорські турніри до 18-ти років. Наступного року акцент буде на професіональних турнірах. Грати з дорослими, звичайно, важко, бо вони досвідченіші, але ж у майбутньому мені все одно доведеться виступати".

Нагадаємо, що тепер на юніорському Вімблдоні-2018 Україну представляє лише 17-річна киянка Вікторія Дьома, яка сьогодні у другому раунді юніорського турніру зустрінеться з американкою Алексою Ноель.

Читайте також: Юній українці Дар'ї Снігур не вдалося пробитися до 2 раунду юніорського Вімблдона

Заявлена Вікторія і в парному розряді, де виступає разом з Франческою Курмі з Мальти. У першому колі дівчата зіграють з дуетом Адрієнн Надь (Угорщина)/Стефанія Рогожинська (Польща). Цей поєдинок також запланований на вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-