Усик – Гассієв: У Росії впевнені, що бій пройде без провокацій

Усик – Гассієв: У Росії впевнені, що бій пройде без провокацій

Укрінформ
Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов запевнив, що під час фінального бою WBSS між українцем Олександром Усиком і російським боксером Муратом Гассієвим провокацій не буде.

Умар Кремльов, зокрема, зазначив, що бокс в Росії люблять більше, ніж футбол, і навіть натяку на провокації не буде.

"Провокації? Навіть натяку на це не буде.  Ми проведемо шоу крутіше, ніж було в Сочі. Хотіли провести поєдинок в "Лужниках" при 70 тисячах глядачів. Але через чемпіонат світу з футболу це неможливо. Сподіваюся, наступного року реалізувати це вийде. Наприклад, в Пітері. Вважаю, що бокс у нас люблять більше, ніж футбол. Що стосується майбутнього поєдинку, то він пройде в "Олімпійському", - цитує Кремльова "Спорт-Експрес"

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, стало відомо місце проведення фінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в першій важкій вазі між українським чемпіоном WBC і WBO Олександром Усиком і чемпіоном WBA і IBF російським боксером Муратом Гассієвим. Боксерський поєдинок Усик (14-0, 11 КО) – Гассієв (26-0, 19 КО)  відбудеться 21 липня в Москві на головній критій арені міста - спортивному комплексі "Олімпійський". Проте офіційного підтвердження бою в Москві від Всесвітньої боксерської суперсерії поки не було.

Читайте також: Боксерський поєдинок Усик - Гассієв відбудеться в Москві

Переможець цього боксерського поєдинку стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 млн доларів призових.

Фото: Фото: worldboxingsuperseries.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-