Український школяр виграв

Український школяр виграв "золото" на першості Європи з греко-римської боротьби

Укрінформ
У заключний день першості Європи-2018 зі спортивної боротьби серед кадетів у Дьйорі (Угорщина) нагороди розіграли представники греко-римського стилю (спортсмени до 15 років).

Переможцем континентального турніру у ваговій категорії до 68 кг став український школяр з Краматорська Іван Цибанев, повідомляє Укрінформ.

На шляху до "золота" Цибанев переміг угорця Гергелі Ковача (8:4), Атанаса Парушева з Болгарії (7:1), азербайджанця Алі Алізаде (9:1), Майка Хаїмова з Ізраїлю (11:2) та у фіналі - росіянина Вадима Богоєва (5:5, за останнім виконаним прийомом).

Бронзові медалі виграли Олександр Лобко (44 кг), який у сутичці за 3-тє місце взяв гору над італійцем Еліа Каресіа (13:4) та Маріан Голубовський (57 кг) - після упевненої перемоги над росіянином Артуром Дігусовим (10:0).

Читайте також: Українські борчині виграли 2 "золота", "срібло" і 4 "бронзи" на першості Європи

Загалом на угорській першості Європи зі спортивної боротьби серед кадетів Україна здобула 14 нагород - 3 золоті 1 срібну та 10 бронзових: вільна боротьба - 4 "бронзи"; жіноча боротьба - 2 "золота", 1 "срібло", 4 "бронзи"; греко-римська бортьба - 1 "золото", 2 "бронзи".  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-