Бокс: наступного суперника Гассієва назвуть на прес-конференції 18 липня

Бокс: наступного суперника Гассієва назвуть на прес-конференції 18 липня

Укрінформ
Наступний суперник чемпіона WBA і IBF російського боксера Мурата Гассієва буде оголошений на спеціальній прес-конференції, яка відбудеться 18 червня.

Дата і місце бою також стануть відомі на спеціальній прес-конференції. Очікується, що суперником Гассієва стане український чемпіон WBC і WBO у важкій вазі Олександр Усик. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на прес-службу Федерації боксу Росії. 

Переможець бою стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 млн доларів призових.

Читайте також: Усик: Я готовий провести бій з Гассієвим у будь-якій точці світу

Раніше Олександр Усик повідомив, що готовий провести бій з Муратом Гассієвим у будь-якій точці світу. Усик (14-0, 11 КО) і Гассієв (26-0, 19 КО) мали зустрітися в фіналі WBSS 11 травня, але поєдинок був перенесений через травму українського боксера. Новою датою фіналу називається 21 липня, однак досі не вирішене питання щодо місця проведення бою. Промоутери Гассієва хотіли б провести його в Москві, однак на це не погоджується команда Усика. За неофіційною інформацією, бій може відбутися в місті Джидда (Саудівська Аравія).

Фото: gazeta.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-