Борис Чижов: Україна покаже хороший гандбол у матчі з Норвегією

Борис Чижов: Україна покаже хороший гандбол у матчі з Норвегією

Відео
Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Борис Чижов розповів про підготовку команди до завершальних матчів відбору на Євро-2018.

Борис Чижов, зокрема, зазначив, що збірна України з гандболу має проблеми в позиційному нападі, тому акцент у підготовці робитиме на захист і контратаки.

"Проти Норвегії найголовніше грати в захисті, а також відродити хорошу контратаку. Нападом ми також займатимемося, але враховуючи, що у нас не дуже великий потенціал в нападі, акценти все ж будуть на захист і контратаку. Норвегія - це еталон європейського гандболу. Вони прогресують, вони вводять нові технології, вводять нововведення в гандбол. Мені симпатизує їх гра і в захисті, і в контратаці. Я закликаю, щоб уболівальники прийшли, вболівали за Україну і подивилися хороший жіночий гандбол. Україна покаже гру гідну сьогоднішньої команди.

Шанси на вихід з групи є. Але нам важлива гра Швейцарія - Хорватія. Якщо Хорватія програє Швейцарії, тоді ми вже нічого не зможемо зробити для виходу з групи", - сказав Чижов в інтерв’ю XSPORT

Читайте також: Гандболістки збірної України програли швейцаркам у кваліфікації Євро-2018

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, українські гандболістки завершать відбір на Євро-2018 домашнім матчем проти Норвегії (30 травня, Київ) і виїзним проти Хорватії (2 червня, Вуковар). Зараз збірна України проводить тренування на зборах в Конча-Заспі.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-