Костюк: Після Штутгарта я реально зрозуміла, наскільки важко грати в теніс

Костюк: Після Штутгарта я реально зрозуміла, наскільки важко грати в теніс

Відео
Укрінформ
Перспективна українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала свої результати після вдалого виступу на турнірі в Штутгарті.

Марта Костюк, зокрема, зізналася, що "занадто відчула себе зіркою" і не вважала за потрібне вирішувати проблеми, наприклад, в матчі з Арруабарреною в Мадриді, який вона програла.

"Чесно кажучи, я занадто відчула себе зіркою. Кажу як є. Перший сет в кваліфікації турніру в Празі я легко виграла, ходила вся така на понтах. У другому сеті я почала грати, але було вже пізно. Я занадто відчула себе зіркою не в тому плані, що вела себе так, ніби всі ніхто або ще що-небудь. Ні, просто якщо в матчі були якісь проблеми, наприклад, з Арруабарреною в Мадриді, я не хотіла їх вирішувати, тому що "хто вона, а хто я, щоб я щось вигадувала". Я реально зрозуміла, наскільки це важко - грати в теніс. Якщо грати щотижня, коли ти в десятці стоїш, то я просто не знаю, що потрібно приймати, щоб постійно бути в топі", - сказала Костюк у спортивному випуску новин телеканалу "UA:Перший".

Відео телеканалу "UA:Перший":

Нагадаємо, Марта Костюк успішно дебютувала на турнірі в Штутгарті. Вона стала наймолодшою учасницею основної сітки турніру WTA Premier Porsche Tennis Grand Prix у Штутгарті (Німеччина) з 1995 року. 15-річна українка дісталася другого раунду, де дала бій сьомій "ракетці" світу Каролін Гарсії. У квітні Костюк поліпшила свій рейтинг WTA відразу на 24 позиції й посіла друге місце в номанації "Прорив місяця" (Breakthrough of the Month).

Читайте також: Костюк програла Аррубаррені у першому колі турніру WTA в Мадриді

В останньому турнірі після Штутгарта Марта Костюк поступилася в першому колі турніру WTA Premier Mandatory у Мадриді з призовим фондом 6 млн 685 тис 828 євро господарці корту Ларі Арруабаррені.  

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-