122 українських школяра вирушили на літню Гімназіаду-2018

122 українських школяра вирушили на літню Гімназіаду-2018

Укрінформ
Українці змагатимуться у 17-ти видах спорту.

У Міжнародному аеропорті «Бориспіль» відбулися урочисті проводи українських школярів на Всесвітню літню гімназіаду, що відбудеться в Марокко, у місті Маракеш. Про це повідомляє Укрінформ.

Під час церемонії школярів привітали перший заступник Міністра молоді та спорту Ігор Гоцул, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, заступник міністра освіти і науки України, президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба та багато інших.

«Те, що саме ви представлятимете Україну на цих змаганнях - не випадковість: кожен з вас вже має досягнення у спорті, і виконав велику роботу. Бажаю всім чесних, цікавих змагань, і, звичайно - перемог, особистих рекордів», -  сказав Ігор Гоцул та передав збірній вітання міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Читайте також: У Всесвітній літній гімназіаді-2018 виступлять понад 120 українських школярів

Цьогорічні виступи в мультикомплексних змаганнях стануть першими за останні 10 років для українських школярів.

Як раніше зазначав Укрінформ, до складу нашої збірної увійшли юнаки і дівчата 14-17-ти років з 22-х областей України. Вони змагатимуться  у 17-ти видах спорту: стрільбі з лука, легкій атлетиці, боксі, шахах, велоспорті, фехтуванні, художній та спортивній гімнастиці, спортивній аеробіці, дзюдо, карате, петанку, плаванні, тхеквондо, тенісі, вільній та греко-римській боротьбі.

Нагадаємо, Всесвітня літня гімназіада проходитиме 2-9 травня в марокканському місті Маракеш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-