Ліга чемпіонів:

Ліга чемпіонів: "Баварія" розгромила "Бешикташ", "Челсі" - "Барселона" - нічия

Фото
Укрінформ
Чергові поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА відбулися у вівторок у Мюнхені та Лондоні.

Футболісти "Баварії" з рахунком 5:0 завдали поразки стамбульському "Бешикташу", а "Челсі" у паралельному матчі не зміг утримати переможний результат у зустрічі з "Барселоною" - 1:1, повідомляє Укрінформ.

Вже на 16-й хвилині гості мюнхенської "Альянс Арени" залишилися у меншості - за фол останньої надії червону картку отримав екс-захисник київського "Динамо" хорват Домагой Віда, який перейшов у "Бешикташ" цієї зими. Чисельну перевагу "Баварія" реалізувала ще до перерви: на 43-й хвилині Давід Алаба виконав зручну передачу, якою в глибині штрафного майданчика скористався Томас Мюллер, перегравши іспанського голкіпера стамбульців Фабрісіо. Справу до розгрому довели у другому таймі Кінгслі Коман (53), Томас Мюллер (66) і двічі Роберт Левандовський (79, 88).

"Баварія" розгромила "Бешикташ" / Фото: DPA

На лондонській арені "Стемфорд Брідж" команди обмінялися голами після перерви - на 62-й хвилині рахунок відкрив хавбек "Челсі" Вілліан, а через 13 хвилин паритет відновив форвард "Барселони" Ліонель Мессі.

Володарі путівок до чвертьфіналу в цих протистояннях визначаться 14 березня на аренах "Бешикташ Парк" в Стамбулі і "Камп Ноу" в Барселоні.

Читайте також: Наставник "Шахтаря" Фонсека: "Рома" дуже сильна, очікуємо на важкий поєдинок

У середу, 21 лютого, свої перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проведуть донецький "Шахтар" і римська "Рома", "Севілья" і "Манчестер Юнайтед". Повторні матчі в цих парах намічені на 13 березня.

Нагадаємо, минулого тижня "Базель" програв "Манчестер Сіті" (0:4), туринський "Ювентус" і лондонський "Тоттенгем" зіграли внічию (2:2), чинний володар титулу мадридський "Реал" здобув вольову перемогу над "Парі Сен -Жермен" (3:1), а "Порту" був декласований "Ліверпулем" (0:5). Матчі у відповідь ці команди проведуть 6-7 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-