Футбол: Шевченко і його помічники отримають зменшений оклад за новим контрактом

Футбол: Шевченко і його помічники отримають зменшений оклад за новим контрактом

Укрінформ
Головний тренер збірної України і його помічники можуть підписати нові контракти з Федерацією футболу України (ФФУ) за умови зниження своїх окладів.

Президент ФФУ Андрій Павелко, коментуючи ситуацію, зазначив, що його організація хоче оптимізувати фінансування, для чого найближчим часом має намір проаналізувати всі існуючі для цього можливості.

"Звичайно, ми б хотіли, щоб оптимізація розтрат була ефективною. У нас є час проаналізувати ті чи інші можливості для тренерського штабу, зробивши висновки, як ми будемо жити далі, які цілі поставимо, а також з ким будемо розвивати український футбол і національну збірну", - цитує Павелка Sportarena

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко продовжить роботу на посаді головного тренера збірної України до кінця Євро-2020, хоча новий контракт з фахівцем офіційно ще не був підписаний.

Читайте також: Андрій Шевченко: ФФУ розглядає проекти будівництва бази для збірних

Нагадаємо, що збірна України під керівництвом Шевченка провела один відбірковий цикл. "Синьо-жовті" посіли у своїй відбірковій групі 3-є місце і не змогли пробитися до фінальної частини чемпіонату світу-2018.

Фото: ffu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-