Андрій Шевченко: ФФУ розглядає проекти будівництва бази для збірних

Андрій Шевченко: ФФУ розглядає проекти будівництва бази для збірних

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко повідомив, що Федерація футболу України (ФФУ) розглядає проекти будівництва бази для збірних, а також прокоментував вихід новачків на поєдинок проти Словаччини.

"Ми дуже тісно співпрацюємо з ФФУ. Зараз Федерація починає розглядати проекти з будівництва повноцінної футбольної бази для національних команд. Це дуже важливий і правильний крок у майбутнє, він давно був потрібен. Я брав участь в розгляді проектів, це буде повноцінний комплекс, який зможе прийняти одночасно команди різних вікових груп, буде реалізований повний цикл відновлення і підготовки.

Андрій Павелко ініціював створення заводу з виробництва штучного покриття, і це теж дуже актуально для нашої країни. Адже клімат в Україні такий, що на трав'яному газоні можна грати повноцінно сім місяців з 12-ти. А у футболі в усьому світі майже не буває канікул.

Усім дебютантам не обіцяю вихід на поле у грі зі Словаччиною, але вони обов'язково з'являться. Щодо викликів на офіційний матч, то наступний відбудеться тільки у вересні 2018 року. Зараз всі однаково далекі від цього виклику. Чи має значення результат гри зі Словаччиною?  Результат завжди має значення. Ми повинні концентруватися на грі, яка приносить результат", - розповів Шевченко footboom.com

Читайте також: Футбол: шість новачків збірної України успішно пройшли "посвяту"

Нагадаємо, що на спаринг Україна – Словаччина, який відбудеться 10 листопада у Львові, Андрій Шевченко викликав шістьох новачків: Олександра Андрієвського, В'ячеслава Танковського, Олександра Сватка, Сергія Мякушка, Юрія Коломойця, Артема Шабанова. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-