"Зоря" і "Динамо" не є фаворитами букмекерів у 4 турі Ліги Європи УЄФА

Укрінформ
2 листопада футболісти київського "Динамо" і луганської "Зорі" проведуть гостьові матчі 4-го туру Ліги Європи УЄФА проти швейцарської команди "Янг Бойз" та німецької "Герти" відповідно.

За прогнозами букмекерів, українські клуби є аутсайдерами цих поєдинків, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill виставила коефіцієнт на перемогу "Динамо" в Берні 2.70, тоді як котирування на тріумф швейцарців дорівнюють 2.50. Нічия оцінюється показником 3.50.

Відзначимо, що це вже четверта гра підопічних Олександра Хацкевича з "Янг Бойз" нинішнього сезону. Поки що у команд повний паритет - по одній, перемозі, нічиїй та поразці.

Поєдинок, що розпочнеться о 20.00 на "Стад-де-Свісс" у Берні, обслуговуватимуть французькі судді на чолі з Тоні Шапроном.

Турнірне становище у групі B Ліги чемпіонів: "Динамо" - 7 очок, "Янг Бойз" - 3, "Партизан" (Сербія) - 2, "Скендербеу" (Албанія) - 2.

У "Зорю" букмекери "вірять" ще менше. На перемогу луганського клубу можна зробити ставку з коефіцієнтом 6,00, на нічийний результат - 3,60, перемога "Герти" оцінюється в 1,61.

У попередньому турі Ліги Європи "Зоря" у Запоріжжі обіграла берлінський клуб з рахунком 2:1. Перемогу українській команді принесли голи Сіласа та Олександра Сватка.

Читайте також: Тренерський штаб "Динамо" взяв 22 футболістів на матч з "Янг Бойз"

Зустріч у Берліні довірили судити бригаді арбітрів із Шотландії, яку очолює Джон Бітон. Гра на "Олімпіаштадіоні" розпочнеться о 22.05.

Турнірне становище у групі J: "Естерсунд" (Швеція) - 7 очок, "Зоря" - 6, "Атлетик" (Іспанія) - 2, "Герта" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-