Хацкевич: Бутко зіграв рукою, нам не дали чистий пенальті

Хацкевич: Бутко зіграв рукою, нам не дали чистий пенальті

Укрінформ
На думку головного тренера «Динамо», матч зіпсувала суддівська помилка. 

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич після нічиєї проти Шахтаря (0:0) заявив про те, що на результат матчу безпосередньо вплинула суддівська помилка. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

«Які можуть бути претензії до хлопців? Повністю віддалися грі, витримали фізично і виконали план на гру, але суддівська помилка, яка мала статися, все-таки сталася. Був чистий пенальті, коли Бутко зіграв рукою. Команда сприйняла це дуже гостро, це просто неподобство.

Чемпіонат проводиться тільки для однієї команди - немає питань. Але треба за такі помилки карати людей, вони теж повинні нести відповідальність. На такі матчі потрібно призначати більш кваліфікованого арбітра, а цей перед грою був біліше своєї жовтої майки.

Читайте також: Українське футбольне дербі "Динамо" - "Шахтар" цього разу - без голів

У Фонсеки завжди претензії до суддів. Постійно. Ми на це не звертаємо увагу, якщо нормально судять, але коли припускаються таких помилок, які могли вплинути на результат матчу. Потрібно з цим боротися. Як? Не знаю. Це наш принциповий суперник, прийшло стільки вболівальників, але результат нас не задовольнив», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, після гри Олександр Хацкевич обурювався щодо непризначення 11-метрового удару в ворота «Шахтаря». На його думку, пенальті мали поставити за гру рукою Богдана Бутко. Нічия залишила нагорі турнірної таблиці все без змін – «Шахтар» лідирує, а «Динамо» йде другим з відставанням в 7 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-