Ліга Європи: Сьогодні зіграють «Динамо» і «Зоря»

Ліга Європи: Сьогодні зіграють «Динамо» і «Зоря»

Укрінформ
Київський клуб спробує взяти реванш у «Янг Бойз» за поразку в Лізі чемпіонів. 

Сьогодні зіграють матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи. «Динамо» вдома приймає швейцарський «Янг Бойз». А «Зоря» у Львові спробує відібрати очки у німецької «Герти». Про це повідомляє Укрінформ.

«Динамо» вдруге в сезоні гратиме проти швейцарського «Янг Бойз». Перший двобій припав на кваліфікацію ЛЧ і закінчився для киян катастрофою. Тож цілком зрозумілі розмови про реванш. Зробити це буде непросто. Суперник у непоганій формі, хоч і приїхав до Києві без трьох основних гравців. До того ж «Динамо» має великі проблеми з організацією гри в захисті та середній лінії. Подивимось, чи зможе Олександр Хацкевич їх вирішити і що скажуть лідери команди – Сидорчук, Гармаш, Мбокані.  

Читайте також: Хацкевич: Завтра граємо вдома, так що зобов'язані перемагати

На думку букмекерів, «Динамо» - фаворит. Ставка на перемогу киян – 1.6. Коефіцієнт на перемогу «Янг Бойз» - 5.2. Нічия – 4. Матч відбудеться на НСК «Олімпійський». Початок о 22:05. Пряма трансляція на телеканал «Україна» та «Футбол 2».

Після сенсаційної перемоги в Більбао над «Атлетиком», чекаємо сьогодні  позитивного результату і від «Зорі». У Львові луганчани приймають німецьку «Герту», послаблену невдалими результатами та кадровими втратами. Юрій Вернидуб обережно висловлювався про шанси своєї команди в цій грі. Втім, можна не сумніватися, що «Зоря» спробує скористатися з проблем суперника і перемогти. Тим більше, що пішла гра у атакувального квартету Караваєв – Сілас – Громов – Юрі.

Читайте також: Вернидуб: В матчі проти «Герти» нам потрібні очки

Букмекери віддають перевагу все одного «Герті». Її перемогу оцінили у 2.1, тоді як на перемогу «Зорі» поставили 3.8. Нічия – 3.2. Матч відбудеться на «Арені Львів». Початок о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-