Бутко: З

Бутко: З "Феєноордом" ми грали на перемогу, Фонсека нам тільки про це і говорив

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар", автор гольової передачі в матчі проти голландського "Феєноорда" Богдан Бутко прокоментував вдалий виступ команди у 3-му турі групового етапу ліги чемпіонів УЄФА.

"У мене, напевно, ще немає досвіду таких ігор. Були переживання на початку матчу, трибуни тиснули. Може бути, через це була пара неточних передач. Але потім діяли краще, забили м’яч і грали в свій футбол. Мені здається, що перед гравцями "Феєноорда" стояло завдання побігти з самого початку матчу і постаратися забити. Вони це і зробили. Але нам потрібна була перемога. Якби ми не виграли, то далі важко було б на щось розраховувати. Тому сьогодні ми грали на перемогу, і тренер нам тільки про це і говорив.

Після видалення Ракицького  звичайно перебудувалися на гру від оборони. Вдесятьох завжди важко грати. Тим більше - на виїзді. Намагалися контратакувати. Але добре, що вистояли. Якщо команда стоїть один за одного, то можна і не відчути цього видалення. Так і було.

Чи вистачить емоцій ще й на гру з "Динамо"? А куди діватися? У кожному матчі ми налаштовуємося на перемогу. Будемо десь шукати резерв", - розповів Бутко terrikon.com

Нагадаємо, що підопічні Пауло Фонсеки 17 жовтня перемогли "Феєноорд" з рахунком 2:1. М'ячі на стадіоні міста Роттердам забили бразилець Бернард (на 24-й хвилині і 54-й ) - Стевен Бергейс (7).

Читайте також: Бернард: Камбек "Шахтаря" вдався завдяки чудовій роботі, яку провів Фонсека

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 9 очок, "Шахтар" - 6, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Наступний матч Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе проти "Феєноорда" у Харкові 1 листопада, а 22 жовтня гратиме з київським "Динамо" у рамках 13-го туру чемпіонату УПЛ. 

Фото: ФК "Шахтер"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-