Яскраві моменти Еліни Світоліної у тенісному сезоні-2017

Яскраві моменти Еліни Світоліної у тенісному сезоні-2017

Відео
Укрінформ
Жіноча тенісна асоціація (WTA) представила добірку пам'ятних подій 2017-го року для третьої "ракетки" світу української тенісистки Еліни Світоліної.

В цьому році 23-річна українська спортсменка виграла 5 титулів WTA, ставши чемпіонкою трьох турнірів Premier 5 (Дубай, Рим, Торонто), а також двох WTA Internataional у Тайбеї та Стамбулі, повідомляє btu.org.ua

На турнірах Великого Шлема українка вперше зіграла в четвертому колі Вімблдону і Відкритого чемпіонату США, а також записала в свій актив другий чвертьфінал на Ролан Гаррос. Також Еліна Світоліна стала першою в історії тенісисткою, якій вдалося виграти три турніри Premier 5 за один сезон.

Як лідер сезону за кількістю титулів, Еліна Світоліна залишається однією з основних претенденток на путівку на Підсумковий турнір в Сінгапурі, де зіграє вісімка кращих тенісисток в цьому році.

Відео яскравих моментів Світоліної у цьогорічному сезоні:

Нагадаємо, що українка потрапила у дві номінації від WTA за підсумками 2017-го року: "Тенісистка року" і "Прогрес року" (тенісистки, які входять до Топ-100 і значно поліпшили свої результати в цьому році).

Читайте також: Світоліна потрапила у дві номінації від WTA за підсумками року

Імена переможниць оголосять перед стартом Підсумкового турніру в Сінгапурі 22 жовтня.

Фото: Ash Marshall

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-