Євген Левченко: «Феєноорд» - це не та команда, яку варто боятися

Євген Левченко: «Феєноорд» - це не та команда, яку варто боятися

Укрінформ
Колишній гравець збірної України та експерт з голландського футболу вважає, що «Шахтар» повинен скористатись з проблем суперника у захисті.

Екс-півзахисник збірної України Євген Левченко прокоментував матч 3-го туру групової стадії ЛЧ між «Феєноордом» і «Шахтарем». Про це розповів сайту «Команда №1».

«Гра «Феєноорда» проти «Манчестер Сіті» і «Наполі» виглядала жалюгідно. Дитячі помилки, допущені роттердамцями в обороні, пов'язані з не найкращими фізичними кондиціями гравців. Немає гідної заміни основним виконавцям.

Втім, як би роттердамці погано не виступали, фани завжди з командою, і їх підтримка - фантастична. Також варто приділити увагу їх головній ударній силі – нападаючому Йоргенсену і правому хаву Бергейсу. Але взагалі це не та команда, яку варто боятися. Якщо гірники виступлять на гідному рівні, то щонайменше мінімальну перемогу повинні з Голландії привезти.

Читайте також: «Феєноорд» - «Шахтар»: Випробування «Котлом»

Щоправда, концентрація у гравців «Шахтаря» повинна бути на максимальному рівні. Я помітив, що в поєдинку з «Манчестер Сіті» мали проблеми Ракицький і Ордець, які не тримали лінію в захисті, а для Йоргенсена або Крамера це те, що потрібно. Але в той же час «гірники» можуть і повинні знайти проломи в обороні господарів, оскільки два основні центральні захисники у них травмовані.

Я вірю, що, незважаючи на всі проблеми з рівнем українського чемпіонату, зараз, з огляду на розклад в нашій групі, «Шахтарю» під силу пробитися в плей-офф Ліги чемпіонів. Адже мало хто очікував, що «Шахтар» впорається з «Наполі», а ця перемога, як з'ясувалося, дала «гірникам» хороші шанси опинитися серед обраних», - сказав Левченко.

Нагадаємо, матч «Феєноорд» - «Шахтар» відбудеться сьогодні, 17 жовтня, о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-