Бокс: Джошуа проведе титульний бій не з Пулєвим, а з Такамом

Бокс: Джошуа проведе титульний бій не з Пулєвим, а з Такамом

Укрінформ
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO Ентоні Джошуа проведе обов’язковий захист титулу у боксерському поєдинку проти камерунського француза Карлоса Таками.

Намічений раніше бій з Кубратом Пулєвим (25-1, 13 КО) прийшлося відмінити через травму болгарського боксера. Пулєв посилив травму плечового суглоба напередодні поєдинку з Джошуа і не зміг продовжити підготовку до бою. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на BoxingScene. 

Цю інформацію також підтвердив промоутер британця Едді Хірн, який заявив, що Такам готувався до бою проти Джошуа паралельно з Пулєвим:

"Вчора вдень мені подзвонив промоутер Пулєва Калле Зауерлянд і сповістив про травму Кубрата, яка не дозволить йому провести поєдинок. Пізніше це підтвердив доктор. Правила IBF свідчать, що в такому разі статус обов'язкового претендента переходить до наступного боксера в рейтингу, в нашому випадку – це Карлос Такам.

Коли було оголошено про поєдинок з Пулєвим, я уклав угоду з командою Таками, щоб Карлос також почав готуватися до бою. Коли я зателефонував їм напередодні ввечері, вони були у нестямі від радості. Для Ентоні це непроста ситуація, адже він ретельно готувався до стилю і росту Пулєва, а тепер зустрінеться з абсолютно іншим стилем і викликом в особі Таками. У його кар'єрі ще не траплялося подібного, але 28 жовтня він буде готовий до всього".

Нагадаємо, що 36-річний Такам в своїх останніх 20-ти поєдинках зазнав поразки лише три рази, поступившись Олександру Повєткіну (32-1-0, 23 КО) і Джозефу Паркеру (24-0, 18 КО), а також звівши внічию зустріч з Майком Пересом (22-1-3, 14 КО).

Читайте також: Бокс: Джошуа отримає рекордний гонорар за бій проти Пулєва

Боксерський поєдинок Джошуа (19-0, 19 КО ) - Такам (35-3-1, 27 КО) відбудеться 28 жовтня в Кардіффі.

Фото: К. Такам / Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-