Фонсека: Сподіваюсь на першу перемогу «Шахтаря» над голландським клубом

Фонсека: Сподіваюсь на першу перемогу «Шахтаря» над голландським клубом

Укрінформ
Тренер «Шахтаря» пообіцяв завтра відкритий футбол. 

Головний тренер «Шахтаря» прокоментував завтрашній матч Ліги чемпіонів проти «Феєноорда», а також розповів про тренерську дуель з наставником роттердамського клубу Джованні ван Бронкхорстом. Про це повідомляє UA-Football.

«Навіть не знав про те, що «Шахтар» програв всім командам з Голландії. Втім, не переймаюся з цього приводу, тому що завжди що трапляється  вперше. Сподіваюся, що завтра станеться перша наша перемога над суперниками з Голландії. Зробимо для цього все необхідне.

Читайте також: «Шахтар» прибув в Роттердам на матч з «Феєноордом»

Ван Бронкхорст був чудовим гравцем, я бачив багато матчів в його виконанні. У футболі трапляється фантастика: сидиш вдома і дивишся на своїх кумирів по телевізору. А потім раптом - і ти протистоїш їм на футбольному полі. Такі моменти треба цінувати.

Я не кажу, що він набагато старший за мене. Я просто бачив його по телебаченню. Це не зустріч двох тренерів, це зустріч двох команд. Команд, які намагаються грати у відкритий футбол. Я дуже поважаю тренерів, які намагаються показувати на полі відкритий футбол», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, матч «Феєноорд» - «Шахтар» відбудеться 17 жовтня. Початок о 21:45. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-