Американський футбол: збірна України зійдеться з білорусами в Ірпіні

Американський футбол: збірна України зійдеться з білорусами в Ірпіні

Укрінформ
"Синьо-жовті" проведуть свій перший поєдинок за останні 15 років, в якому у суботу, 14 жовтня, зустрінуться у товариському матчі з командою Білорусі.

Про це у четвер на прес-конференції в Укрінформі повідомив президент Української ліги американського футболу Максим Шило, передає кореспондент агентства.

"Цей поєдинок є довгоочікуваним, адже українська збірна, яку очолив американець Альфонсин Вільямс, тренер столичних "Патріотів", зібралася вперше за останніх 15 років, коли зустрічалася із німцями", - уточнив М.Шило.

За його словами, до складу нинішньої "синьо-жовтої" дружини, окрім гравців українських клубів, входять вітчизняні легіонери із європейських команд.

"Ми зібрали гарних виконавців, проте через брак часу не встигли набрати достатню ігрову практику, що називається, зігратися. Чого не скажеш про збірну Білорусі, яка на 70 відсотків сформована з однієї команди - свого лідера "Литвини-Мінськ", - зазначив президент Української ліги американського футболу.

На думку головного тренера збірної України Альфонсина Вільямса, "синьо-жовті" мають великий потенціал і велике майбутнє.

"У нас є чимало талановитих хлопців, які здатні демонструвати якісний футбол вже у найближчому майбутньому. Звичайно, щоб на рівних протистояти європейським командам, нам належить ще дуже багато працювати", - наголосив Вільямс.

Читайте також: Американський футбол збирає уболівальників

Товариський матч з американського футболу Україна - Білорусь відбудеться 14 жовтня на стадіоні "Чемпіон" в Ірпіні. Початок о 13.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-