Факундо Феррейра:

Факундо Феррейра: "Шахтар" став би чемпіоном в Аргентині

Укрінформ
Аргентинський футболіст, нападаючий донецького "Шахтаря" Факундо Феррейра розповів, з ким у команди найцікавіші протистояння в українському чемпіонаті.

"Чи не планую я піти за Марлосом до збірної України? Поки всі мої думки сконцентровані на "Шахтарі". Щоб хоча б почати думати про збірну України, мені по закону ще потрібно деякий час пограти в Прем'єр-лізі.

Яке місце посів би "Шахтар" в чемпіонаті Аргентини? Став би чемпіоном. Так, є "Бока Хуніорс" і "Рівер Плейт", але "Шахтар" рівнем, як мінімум, не нижче.

У Прем'єр-лізі, крім "Динамо", цікаво грати з "Зорею". Це одна з небагатьох команд в Україні, яка намагається грати саме в футбол, атакувати. Більшість інших - думають про захист. Матчі з ними стають нецікавими і одноманітними. 11 осіб стоїть на своїй половині поля, а ми намагаємося знайти якісь лазівки до їхніх воріт.

Так було, наприклад, з "Чорноморцем". Звичайно, потрібно віддати їм належне, вони відстояли нічию. Але особисто мені такий футбол не подобається. Ось з "Динамо" такого не буде. Цей матч дуже привабливий для всіх уболівальників. Зустріч двох найсильніших команд чемпіонату не дарма називають українським класико", - цитує Феррейру tribuna.com

Читайте також: Футбол: голкіпер "Чорноморця" Гутар - кращий гравець Прем'єр-ліги у вересні

Нагадаємо, що 22 жовтня "Шахтар" проведе поєдинок проти київського "Динамо" у рамках 13-го туру чемпіонату УПЛ. Матч на столичному НСК "Олімпійський" розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-