Світоліна достроково зачохлила ракетку  на турнірі WTA в Гонконгу

Світоліна достроково зачохлила ракетку на турнірі WTA в Гонконгу

Укрінформ
Четверта "ракетка" світу Еліна Світоліна знялася зі змагань напередодні матчу другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Prudential Hong Kong Tennis Open в Гонконгу з призовим фондом $226,75 тис.

Світоліна відмовилася від подальшого виступу в Гонконгу через травму правої ноги, і її сьогоднішня суперниця по поєдинку другого раунду американка Ніколь Гіббс пройшла до чвертьфіналу без боротьби, повідомляє Btu.

Про проблеми зі здоров'ям українка заявила під час прес-конференції після перемоги на старті змагань. Нагадаємо, на поєдинок проти Заріни Діяс з Казахстану в першому колі Світоліна вийшла з пов'язкою на правій нозі.

"Відновлення після мого останнього матчу (у чвертьфіналі в Пекіні) далося важко, тому що я грала три з половиною години і отримала невелике ушкодження. Ймовірно, я зроблю ще декілька знімків, щоб розібратися з травмою, адже далі у мене турнір у Сінгапурі. Це буде важке рішення, оскільки я дійсно хочу грати далі в Гонконгу", - сказала Еліна під час інтерв'ю.

Читайте також: Долгополов вийшов до 3 кола тенісного турніру у Шанхаї

Підсумковий чемпіонат WTA стартує у Сінгапурі 22 жовтня. Еліна Світоліна стала першою українкою, якій вдалося пробитися на змагання топ-вісімки сезону.

Фото: PHKTO.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-