Уругвай, Аргентина і Колумбія вийшли на чемпіонат світу з футболу

Уругвай, Аргентина і Колумбія вийшли на чемпіонат світу з футболу

Укрінформ
У заключному турі відбору до чемпіонату світу-2018 з футболу у Південній Америці визначилися представники континенту, які поїдуть на світову першість.

До збірної Бразилії, яка достроково завоювала путівку на мундіаль, приєдналися команди Уругваю, Аргентини та Колумбії, повідомляє Укрінформ.

Уругвайці в ніч на середу переграли Болівію (4:2), аргентинці завдяки хет-трику Ліонеля Мессі перемогли на виїзді Еквадор (3:1), а колумбійці змогли фінішувати на 4-му рядку, розписавши мирову (1:1) з перуанцями, які посіли 5-те місце і поборються за путівку на ЧС-2018 у стикових матчах плей-офф проти представника з Океанії.

Читайте також: Франція і Португалія вийшли на чемпіонат світу-2018 з футболу

Підсумкове становище команд у відборі до ЧС-2018 в Південній Америці: Бразилія - 41 очко, Уругвай - 31, Аргентина - 28, Колумбія - 27, Перу - 26, Чилі - 26, Парагвай - 24, Еквадор - 20, Болівія - 14, Венесуела - 12.

Учасниками фінального турніру чемпіонату світу вже стали Англія, Бельгія, Німеччина, Ісландія, Іспанія, Португалія, Польща, Сербія, Бразилія, Аргентина, Єгипет, Іран, Колумбія, Коста-Ріка, Мексика, Нігерія, Панама, Саудівська Аравія, Республіка Корея, Уругвай, Франція, Японія і господар турніру Росія.

Загалом у фінальному турнірі ЧС-2018 візьмуть участь 32 збірні.

Фото: fifa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-