Ярмоленко: Нам не вистачило сил, у другому таймі ми не створили моментів

Ярмоленко: Нам не вистачило сил, у другому таймі ми не створили моментів

Укрінформ
Лідер нашої збірної вважає – для того, аби грати на ЧС, потрібно перемагати своїх прямих конкурентів. 

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував поразку від Хорватії (0:2) у відбірковому матчі ЧС-2018. Про це пише dynamo.kiev.ua.

«Можливо, нам просто не вистачило сил. Важко сказати, чому так сталося. Помітно, що у збірної Хорватії футболісти дуже високого рівня. Ми припустилися однієї помилки в обороні, пропустили гол, після чого зібратися вже було дуже важко.

У нас був план на гру - не давати грати центральним півзахисникам Хорватії, адже ми знали, що у суперника найсильніша лінія - це півзахист. Ракитич, ​​Модрич. Ви бачили, що і я, і Гармаш грали персонально з центральними півзахисниками.

У другому таймі нам потрібно було вже атакувати, але ми десь недопрацювали. Модрич тільки отримав м'яч, розвернувся обличчям до наших воріт і, немов рукою, віддав пас на голову Крамаричу.

Читайте також: Шевченко: Ми мали забити м'яч у першому таймі , у другому – не вистачило сил

Ніхто не приховує того факту, що збірна Хорватії вище рангом нашої команди. Якщо говорити по грі, то ми зіграли погано. Перший тайм ми провели добре, а в другій половині матчу у нас практично не було моментів. Всі хлопці зіграли нижче своїх можливостей. Всі зараз засмучені, бо не так багато шансів в кар'єрі зіграти на ЧС.

Якщо взяти весь наш шлях, то перший матч з Ісландією при порожніх трибунах вплинув. Мені здається, що якби були вболівальники, то ми могли б виграти. Взяти поєдинок з Туреччиною, коли ми вигравали з рахунком 2:0. Такі матчі потрібно доводити до перемоги. Якраз цих очок нам не вистачило в результаті.

Але скаржитися на те, що десь нам не пощастило, це теж неправильно. Ми не обіграли своїх прямих конкурентів. Потрібно підняти голови і працювати. Прикро, що так вийшло, дуже сильно хотілося зіграти на ЧС», - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, збірна України поступилася Хорватії 0:2 у матчі відбору на ЧС-2018, посіла у своїй групі третє місце і втратила шанси поїхали на фінальну частину мундіалю. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-