Маунтінбайк. Столичних райдерів зібрав чемпіонат Києва

Маунтінбайк. Столичних райдерів зібрав чемпіонат Києва

Фото
Укрінформ
У столичному Голосіївському парку триває чемпіонат Києва з маунтінбайку, який цього разу організатори об'єднали з Відкритим чемпіонатом Національного університету фізичного виховання та спорту (НУФВС).

За підсумками роздільних стартів велосипедисти визначили переможців та призерів у п'яти вікових категоріях.

Першу трійку у чоловіків склали Олександр Журавський (НУФВС), Костянтин Приходько (ДЮСШ "Голосієво) і Василь Пільник (НУФВС); у жінок - Софія Любарська , Марія Орєхова (обидві - ДЮСШ "Голосієво") і Дарина Журбій (НУФВС).

Учасники відкритого чемпіонату Києва з маунтінбайку під час церемонії нагородження призерів змагань на території Голосіївського лісопарку
Учасники відкритого чемпіонату Києва з маунтінбайку під час церемонії нагородження призерів змагань на території Голосіївського лісопарку

У юнаків 2003-2004 років народження кращі результати показали Антон Рибка (ДЮСШ "Голосієво"), Дмитро Бондарчук (ДЮСШ "Темп") та Владислав Рочняк (ДЮСШ "Голосієво"). На п'єдестал серед юнаків 2001-2002 років народження піднялися Андрій Хоменко (ДЮСШ "Темп"), Олексій Бондаревський та Дмитро Леонтьєв (обидва - ДЮСШ "Голосієво").

Переможці та призери серед наймолодших райдерів: у хлопців - Дмитро Трофимчук (ДЮСШ "Темп"), Іван Антонов і Владислав Протас (обидва ДЮСШ "Голосієво"), у дівчат - Олександра Дудка, Єлізавета Мороз (обидві ДЮСШ "Темп") та Ксенія Іванюха (ДЮСШ "Голосієво").

Відкритий чемпіонат Києва з маунтінбайку. 9 жовтня 2017 року/Фото: Багмут Павло

У другий день чемпіонату Києва спортсмени змагатимуться на короткому колі.

Читайте також: Беломоїна виграла Кубок світу з маунтінбайку

17-18 жовтня у Голосіївському парку пройдуть змагання з маунтінбайку в олімпійському крос-кантрі.

Фото: Павло Багмут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-