Шевченко: Зміна тренера - зайвий стимул для гравців збірної Хорватії

Шевченко: Зміна тренера - зайвий стимул для гравців збірної Хорватії

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко запевнив, що команда гратиме з хорватами на перемогу, але в будь-якому випадку всю роботу, виконану тренерським штабом у відборі на чемпіонат світу-2018, не можливо змити однією грою.

"Відкрите тренування пройшло добре, відчувається вже настрій хлопців. Прилетів Воронін, який розповів про те, як зіграли хорвати в попередньому матчі.

Зміна тренера - зайвий стимул для гравців Хорватії. Там усі хороші футболісти, які грають в великих клубах, там усі бійці. Для них дуже важливо буде перемогти. Поки ми знаходимося приблизно в однаковому становищі. Нічия не влаштовує ні нас, ні їх, так що будемо грати на перемогу.

У нас присутні певні зміни. З такою важкою групою ми все ж дійшли до такого матчу, де можемо здобути путівку на чемпіонат світу. На нас чекає серйозна гра, а вся робота виконана нашим тренерським штабом - велика, і не можливо змити її однією грою.

Постараємося віддати всі сили і порадувати уболівальників. Подивимося, як там буде. На жаль, у нас немає замін", - цитує Шевченка XSPORT

Читайте також: Українські футболісти отримають подвоєні преміальні в разі перемоги над Хорватією

Відео тренування збірної на УТК імені В. Баннікова:

Нагадаємо, що поєдинок Україна - Хорватія відбудеться сьогодні, 9 жовтня, на столичному НСК "Олімпійський" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-