Україна - Хорватія: текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Україна - Хорватія: текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Національна збірна України з футболу сьогодні, 9 жовтня, проведе десятий поєдинок відбіркового циклу чемпіонату світу-2018, у якому на НСК "Олімпійський" у Києві зустрінеться з командою Хорватії.

Матч Україна - Хорватія, який розпочнеться о 21.45, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Збірна України після 9-ти матчів набрала 17 очок. "Синьо-жовті" розпочал відбірковий цикл домашньою нічиєю з ісландцями (1:1) та виїзним миром з турками (2:2). Після цього команда Андрія Шевченка на нейтральному полі у польському Кракові розгромила футболістів Косово (3:0), двічі взяла гору над збірною Фінляндії (1:0, 2:1), мінімально поступилися у Загребі Хорватії (0:1), перемогла вдома турків (2:0), програла у Рейкв'явіку ісландцям (0:2) та завдала поразки Косово (2:0).

Футболісти Хорватії, які проведуть перший матч під керівництвом нового тренера Златко Далича, також набрали 17 очок, проте мають перевагу у різниці забитих та пропущених м'ячів - 13:4 проти 13:7 у українців.

Тож, Хорватії у Києві вистачить нічиєї, щоб гарантувати собі як мінімум друге місце для потрапляння у стикові матчі плей-офф. "Синьо-жовтих" влаштує лише перемога.

Читайте також: Україна - Хорватія: Бій за шанс

За словами наставника збірної України Андрія Шевченка, його команді вже нікуди відступати, адже саме на "Олімпійському" вирішуватиметься, чи збережуть "синьо-жовті" шанси на участь у фінальній частині чемпіонату світу-2018.

"Для нас це фінальна гра. Турнірні розклади змушують хорватську команду теж грати тільки на перемогу, тому матч обіцяє бути відкритим, видовищним. Так, зараз наш суперник переживає непрості часи, у них є кадрові втрати, відбулася зміна тренера, але ця збірна все одно має досить сильних виконавців, які вміють налаштовуватися на важливі матчі. У нас є хороші новини - Ярослав Ракицький вже тренується разом з усіма і готовий допомогти команді", - підкреслив Шевченко.

Букмекери у день матчу віддають незначну перевагу хорватській команді. Авторитетна британська контора William Hill приймає ставки на успіх балканців з коефіцієнтом 2,60, а на перемогу збірної України - 2,70. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,30.

Поєдинок Україна - Хорватія обслуговуватиме бригада арбітрів з Німеччини, яку очолює 42-річний Фелікс Брих.

Читайте також: В Європі стартує заключний тур відбору на футбольний чемпіонат світу-2018

В інших матчах групи І Ісландія у Рейк'явіку зустрінеться з футболістами Косово, а Фінляндія в Турку - з Туреччиною.

Турнірне становище: Ісландія - 19 очок, Хорватія - 17, Україна - 17, Туреччина - 14, Фінляндія - 8, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-