Чачич: Не всі зможуть зіграти в Києві, але стиль збірної Хорватії не зміниться

Чачич: Не всі зможуть зіграти в Києві, але стиль збірної Хорватії не зміниться

Укрінформ
Наставник збірної Хорватії Анте Чачич розповів про готовність команди до заключних матчів групового етапу відбору чемпіонату світу-2018 проти Фінляндії та України.

"На нас чекає напружений поєдинок з Фінляндією. Ми не маємо права втрачати очки, які будуть мати вирішальне значення в підсумковій класифікації команд нашої групи. Фіни виграли два останні матчі відбору ЧС-2018 і знаходяться в прекрасному тонусі. Упевнений, що перемога в Рієці матиме головну роль для нашої команди в питанні виходу на мундіаль.

У нас багато футболістів знаходяться під загрозою дискваліфікації на матч у Києві. Але в команді зібрані досвідчені хлопці. Вони знають, що робити.

Наш стиль гри? Важко змінити стиль команди за той короткий проміжок часу, який виділений для збору національної команди. У нас є певні шаблони і напрацювання... Можуть з'являтися нові футболісти, але стиль збірної Хорватії не зміниться", - цитує Чачича zbirna.com

Нагадаємо, що матч відбору ЧС-2018 між збірними Хорватії та Фінляндії відбудеться в Осієку, на стадіоні "Градськи врт" 6 жовтня о 21:45 за київським часом. У цей же час в албанському Шкодері Україна гратиме проти Косово. 9 жовтня на НСК "Олімпійський" Київ прийматиме збірну Хорватії.

Читайте також: Степаненко: Косово створить великі проблеми, якщо не ставитися до гри серйозно

Турнірне становище у групі I: Хорватія - 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.

Фото: hns-cff.hr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-