За рік у Буенос-Айресі запалає вогонь Юнацьких Олімпійських ігор

За рік у Буенос-Айресі запалає вогонь Юнацьких Олімпійських ігор

Відео
Укрінформ
6 жовтня 2018 року у столиці Аргентини Буенос-Айресі розпочнуться III літні Юнацькі Олімпійські ігри (ЮОІ), найпрестижніші змагань для юних атлетів віком від 15-ти до 18-ти років з усього світу, які з 2010 року запровадив МОК.

Близько 4 тисяч спортсменів з 206-ти країн вестимуть боротьбу у 32-х традиційних літніх видах спорту, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК. 

"Майбутні учасники Ігор вже розпочали боротьбу за олімпійські ліцензії, яка завершиться у серпні 2018-го, а Буенос-Айрес, який вперше отримав вправо приймати олімпійські змагання, активно готується до зустрічі найкращих юних спортсменів планети", - зазначили у прес-службі.

Читайте також: Бубка проінспектував підготовку Мінська до Європейських ігор-2019

Національний олімпійський комітет України долучився до відзначення такої знаменальної події, як один рік до старту Юнацької Олімпіади, і провів низку заходів. Зокрема у Львові за участю учнів 8-10-х класів шкіл №2, 17, 21 і 50 пройшов флешмоб. Учасники виклали олімпійські кільця та фігуру YOG 2018, в якій зашифрована абревіатура Юнацькі Олімпійські ігри (Youth Olympic Games).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-