У Мінмолодьспорту привітали переможців паралімпійського Євро з настільного тенісу

У Мінмолодьспорту привітали переможців паралімпійського Євро з настільного тенісу

Фото
Укрінформ
Переможців, призерів та учасників чемпіонату Європи з настільного тенісу серед паралімпійських команд урочисто привітали в Міністерстві молоді та спорту.

На зустрічі, яка відбулась 5 жовтня, з високим здобутком спортсменів привітали заступник Міністра молоді та спорту Микола Даневич, президент Національного Комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич, колеги та друзі. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства молоді та спорту. 

За словами Валерія Сушкевича нашим співвітчизникам вдалося підтвердити звання першої команди в Європі, яке було здобуте у 2015 році. Такий потужний виступ свідчить про гарні перспективи й на світовій першості.

Микола Даневич передав слова подяки та вітання від міністра Ігоря Жданова. Він зауважив, що Мінмолодьспорту спільно з Національним комітетом спорту інвалідів, докладуть всіх необхідних зусиль аби на належному рівні забезпечити тренувальний процес збірної та її участь у змаганнях міжнародного рівня.

"Ми порівнюємо результати спортсменів з героїчними подвигами наших вояків, які захищають Україну в зоні АТО. І те, що ви зробили - дійсно подвиг. Бажаю вам вдалих подальших виступів та душевного спокою”, - сказав Даневич.

Читайте також: Ігор Жданов: За 2016-17 роки Уряд інвестував у спортивні об’єкти 470 млн гривень

Нагадаємо, що збірна команда України з тенісу очолила загальнокомандний залік серед спортсменів-учасників з понад 30 країн на престижних змаганнях континентальної першості. Паралімпійський чемпіонат Європи з тенісу проходив  у словенському Лашко з 28 вересня по 4 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-