Коноплянка: Мене критикували за оборонні навички, тепер вони покращилися

Коноплянка: Мене критикували за оборонні навички, тепер вони покращилися

Укрінформ
Півзахисник німецького футбольного клубу "Шальке 04" українець Євген Коноплянка розповів клубному журналу SCHALKER KREISEL про стан вивчення німецької мови,  критику щодо гри в обороні та спілкування в команді.

"Які німецькі слова вивчив одразу? Направо, наліво, вперед, назад - все під час водіння автомобіля. Останнє слово в нагоді мені й в футболі. Я знаю, що коли тренер кричить "zurück", я повинен бігти назад...

На щастя, практично з усіма в "Шальке" я знаходжу спільну мову, спілкуючись англійською. Уже кілька тижнів я займаюся з репетитором з німецької та вже багато розумію. Доменіко Тедескі прикладає стільки зусиль, щоб говорити на різних мовах, тому ми, гравці, теж повинні намагатися.

Мене критикували за те, що я недостатньо відпрацьовую в обороні і повинен визнати, що ця критика не була безпідставною. Швидше за все, я ніколи не стану класним захисником, але мої оборонні навички виразно покращилися. Тепер я точно знаю, які переді мною стоять завдання.

З ким в команді на одній хвилі? З Матія Настасичем. У нас схожий менталітет. У роздягальні буває весело завдяки й іншим гравцям. Коли Пабло Інсуа, Франко Ді Санто і Коке Морено входять в кураж, то змусити їх замовкнути дуже складно. Іноді я думаю, що зараз хтось точно кине в них бутсу.

Читайте також: Коноплянка: Не бачу жодної проблеми, коли вхід на стадіон за паспортами

Гарний настрій в команді дуже важливий. Це не означає, що ми ставимося до своєї роботи несерйозно. Просто так нам вдається розслабитися, на полі ми і без того знаходимося під сильним тиском", - написав Коноплянка у своєму facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-