Косово - Україна: текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Косово - Україна: текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Національна збірна України з футболу сьогодні, 6 жовтня, проведе дев'ятий поєдинок відбіркового циклу чемпіонату світу-2018, у якому на нейтральному полі "Лоро Боричі" в албанському Шкодері зустрінеться з дебютантом турніру командою Косово.

Матч, який розпочнеться о 21.45 за київським часом, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Збірна України розпочала відбірковий цикл домашньою нічиєю з ісландцями (1:1) та виїзним миром з турками (2:2). Після цього команда Андрія Шевченка на нейтральному полі у польському Кракові розгромила футболістів Косово (3:0), двічі взяла гору над збірною Фінляндії (1:0, 2:1), мінімально поступилися у Загребі Хорватії (0:1), перемогла вдома турків (2:0) та програла у Рейкв'явіку ісландцям (0:2).

Футболісти Косово набрали одне очко у восьми матчах, зігравши внічию у Фінляндії (1:1).

За словами наставника збірної України Андрія Шевченка, його команда добре вивчила суперника, навіть, незважаючи на те, що косовари залишаються "темною конячкою" відбіркової групи I.

"Ті, хто візьмуть участь у грі, знають, що треба робити на полі, як виходити з оборони в атаку, як розігрувати м'ячі. З цим проблем немає. Для нас плюс в тому, що деякі футболісти збірної Косово в матчі проти нас не зіграють. Але ми все одно чекаємо важкої гри, в якій наша задача - просто перемогти", - підкреслив Шевченко.

Букмекери у день матчу віддають беззаперечну перевагу українській команді. Авторитетна контора William Hill приймає ставки на успіх "синьо-жовтих" з коефіцієнтом 1,12, а на перемогу збірної Косово - 23,00. Нічия оцінюється коефіцієнтом 8,00.

Поєдинок Косово - Україна обслуговуватиме бригада арбітрів з Англії, яку очолює Крейг Поусон.

Читайте також: Німеччина і Англія пройшли відбір на чемпіонат світу з футболу

В інших матчах відбіркової групи І Туреччина в Ескішехірі зійдеться з Ісландією, а Хорватія у місті Рієка зіграє з Фінляндією.

Турнірне становище: Хорватія - 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-