Футбол: Коваленко і Зінченко допомогли молодіжній збірній перемогти

Футбол: Коваленко і Зінченко допомогли молодіжній збірній перемогти "Арсенал"

Відео
Укрінформ
Футболісти молодіжної збірної України U-21 у товариському поєдинку проти київського "Арсеналу" здобули перемогу з рахунком 5:1.

У матчі, який відбувся 4 жовтня в Бучі у рамках підготовки до матчу кваліфікації ЧЄ-2019 проти Голландії, м’ячі забили Біленький, Вакулко, Зотько, Коваленко, Третьяков. Про це повідомляє zbirna.com

Півзахисник збірної Віктор Коваленко і Олександр Зінченко залишили розташування національної команди в Харкові і приєдналися до молодіжної збірної. У першому таймі підопічні Олександра Головка завдяки точним ударам Біленького, Вакулка і Зотька повели з рахунком 3:0. Після перерви в складі молодіжки на поле вийшли Коваленко і Зінченко. Коваленко забив четвертий м'яч зі штрафного і взяв активну участь в гольовий атаці, що призвела до п'ятого м'яча в ворота "Арсенала" (відзначився Третьяков). Зінченко ж був основною рушійною силою команди в середині поля. За рахунку 5:0 гравці "Арсеналу" отримали право пробити пенальті й реалізували його (5:1).

Читайте також: Футбол: Коваленко і Зінченко вирушили до молодіжної збірної України

Планується, що Коваленко і Зінченко повернуться в розташування національної команди 7 жовтня, коли збірна України повернеться з Албанії до Києва. Матч з Хорватією відбудеться на НСК "Олімпійський" 9 жовтня.

Нагадаємо, що підопічні Олександра Головка готуються в столиці до поєдинку з однолітками з Голландії, який відбудеться 10 жовтня.

Фото: В. Коваленко/instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-