Косово – Україна: Шевченко майже визначився зі складом

Косово – Україна: Шевченко майже визначився зі складом

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко оцінив готовність футболістів до поєдинку проти Косово в рамках відбору на ЧС-2018.

"Вчора спробували кілька варіантів нашої гри, хлопці відпрацювали дуже добре, ніяких травм немає, за винятком Циганкова. Знали про його невелике пошкодження, адже старий рубець трохи дає про себе знати, тому хлопець не готується до гри і вже відлетів до Києва.

Зі складом визначився на 90%. Після сьогоднішнього тренування в Албанії визначимося остаточно", - цитує Шевченка Sport Arena

Нагадаємо, що  сьогодні вранці збірна України вилетіла до столиці Албанії Тірану, звідки подолає ще близько 100 км до міста Шкодер, де 6 жовтня відбудеться матч кваліфікаційного раунду ЧС-2018 проти команди Косова.

Бліц-інтерв'ю Шевченка перед вильотом до Албанії:

 

На борту літака 22 гравців української збірної. Олександр Зінченко та Віктор Коваленко днем раніше відбули до табору "молодіжки". Віктор Циганков залишив команду і повернувся до Києва щоб пройти курс лікування.

Також разом зі збірною не полетів новачок Марлос, який вирушив до столиці України для вирішення юридичних питань щодо громадянства. Після вирішення цих питань Марлос одразу приєднається до табору команди у Шкодері.

Читайте також: Футбол: Марлос не вилетів на гру з Косово через проблеми з документами

Як повідомляє прес-центр Федерації футболу України, сьогодні у національної збірної заплановані прес-конференція та тренування на стадіоні "Лоро Борічі". Спілкування журналістів з Андрієм Шевченком та одним з гравців розпочнеться о 18:15 за місцевим часом, а о 18:45 гравці випробують газон албанської арени.  

Фото: ФФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-