Саблич: Атмосфера в збірній Хорватії залишає бажати кращого

Саблич: Атмосфера в збірній Хорватії залишає бажати кращого

Укрінформ
Екс-захисник балканської збірної Горан Сабличрозповів про проблеми збірної Хорватії перед заключними матчами кваліфікації до чемпіонату світу-2018 з футболу.

"Балканцям може вистачити і чотирьох очок, щоб потрапити до фінальної частини ЧС-2018. А може, в Києві доведеться грати тільки на перемогу. Хоча можу сказати, що атмосфера в збірній Хорватії залишає бажати кращого.

Останнім часом національна команда грає не з таким настроєм, як зазвичай. Вся справа в тому, що вболівальники незадоволені тим, як працює президент федерації Давор Шукер.

Плюс склалася вибухонебезпечна ситуація з босом загребського "Динамо" Зораном Мамичем, якого звинувачують в нечистоплотних трансферах футболістів в зарубіжні клуби. Через це в суд для дачі показань вже не раз викликали Луку Модрича і Деяна Ловрена.

До того ж і після поразки від Туреччини хорватська преса жорстко критикує збірну.

Чи була несподіваною поразка від Ісландії? В якійсь мірі, так. Адже футбол, який продемонструвала команда Андрія Шевченка в Харкові, був високого рівня. І я думав, що українці в Рейк'явіку як мінімум не програють. Ісландці вдома відмінні, вони ж і у хорватів виграли, хоча, вважаю, підопічні Анте Чачича не заслуговували поразки, виходячи з того, як розвивалися події на полі.

Наша збірна любить заганяти себе в кут, щоб потім ціною героїчних зусиль долати перешкоди. Досвід на їхньому боці, тому, сподіваюся, так буде і цього разу...", - цитує Саблича zbirna.com

Читайте також: Футбол: хорватські ЗМІ назвали стартовий склад своєї збірної на матч з Україною

Нагадаємо, що матч Україна – Хорватія відбору ЧС-2018 відбудеться 9 жовтня на київському НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-