Піке не залишить розташування збірної Іспанії

Піке не залишить розташування збірної Іспанії

Укрінформ
Виконуючий обов'язки глави Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) Хуан Луїс Ларреа повідомив, що атмосфера в збірній Іспанії не напружена, а Піке залишить розташування команди тільки якщо отримає травму.

"Піке не покине розташування збірної Іспанії. Якщо він не отримає травму, то залишиться з командою. Атмосфера в збірній зовсім не напружена. Про це я прочитав в пресі, але це не так. Відносини між Піке та Рамосом такі ж, як і завжди, між ними немає проблем", - цитує Ларреа footboom.com

Раніше повідомлялося, що захисники футбольної збірної Іспанії Жерар Піке і Серхіо Рамос посварилися через ситуацію навколо референдуму про незалежність Каталонії. Піке проголосував на референдумі і публічно закликав жителів регіону вчинити таким же чином. Конфлікт стався під час тренування національної команди. Рамос звинуватив Піке в дестабілізації настроїв у збірній Іспанії.

Читайте також: Футбол: Гравці збірної Іспанії Піке і Рамос посварилися через референдум в Каталонії

Нагадаємо, що 6 жовтня збірна Іспанії проведе поєдинок проти Албанії в рамках відбору до чемпіонату світу-2018 з футболу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-