У Києві урочисто провели збірну України на «Ігри нескорених» у Канаду

У Києві урочисто провели збірну України на «Ігри нескорених» у Канаду

Фото
Укрінформ
У Будинку офіцерів у Києві відбулась урочиста церемонія проводів на «Ігри нескорених» до Торонто українських військових, які вперше представлятимуть Україну у цих змаганнях з шести видів спорту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уже післязавтра (21 вересня. - Ред.) ви поїдете в Торонто, думаю, щоб просто отримувати свій час слави, тому що вашу основну перемогу - перемогу над собою - ви вже здобули», - сказала під час урочистої церемонії віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

У Києві урочисто провели збірну України на «Ігри нескорених» / Фото Євгена Любімова

Вона зазначила, що у складі команди є представники майже всіх силових відомств - Збройних Сил України, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонслужби.

Читайте також: Порошенко: Країна триматиме кулаки за українську команду на "Іграх нескорених"

«Страшенно тішуся, що нам з вами вдалося пройти цей непростий шлях підготовки завдовжки в рік, і що у нас на цьому шляху було багато однодумців», - зазначила віце-прем'єр.

Учасники урочистої церемонії вшанували хвилиною мовчання полеглих у АТО захисників України.

У церемонії проводів Національної збірної взяли участь представники Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії України та партнери Національної збірної, а також ректор військового ліцею імені Богуна, Герой України Ігор Гордійчук.

«Свобода і незалежність даються нам дуже дорого, багато вже таких, хто стомився і опускає руки, але це не ви, наші спортсмени. Ваша доля, ваш характер і сила надихають нас усіх, ви є драйвером і мотиватором для нас продовжувати боротьбу», - сказав, звертаючись до учасників збірної, Гордійчук.

Його звернення члени збірної слухали стоячи.

Під час урочистої церемонії проводів відбулось також нагородження членів Національної збірної відзнаками міністра оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-