Світоліна: Неймовірно стати четвертою

Світоліна: Неймовірно стати четвертою "ракеткою" світу

Відео
Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася враженнями від своєї перемоги на турнірі WTA Premier 5 у Торонто (Канада).

"Усі матчі, які ми грали з Возняцкі були різними. Я постаралася винести позитивні моменти і з гри в Майамі, і з гри в Дубаї, де я здобула таку особливу перемогу для мене. Я грала дуже здорово в Торонто, хоч і була дуже втомленою. Я хотіла швидко завершити матч, але порівняно з Возняцкі зазвичай це не так і просто, тому що вона біжить до кінця і повертала багато м'ячів. Мені просто потрібно було залишатися спокійною і набирати очки.

Просто неймовірно стати четвертою "ракеткою" світу. Мені залишилося ще трошки, щоб побити рекорд Андрія Медведєва, що є однією з моїх цілей. Я хочу встановити новий рекорд в світовому рейтингу для України. Я мотивована і, сподіваюся, зможу зробити це до кінця року. Це важливо для мене. Також дуже важлива підтримка українців, і я дуже її ціную.

Те, що я обіграла чотирьох тенісисток з топ-10 вселило мені впевненість. Я дуже задоволена поточним сезоном. Я виконала хорошу роботу, але у мене залишилося ще багато речей, які потрібно покращувати. Я постійно намагаюся вчитися. Тому у мене є команда, яка не дозволяє мені витати в хмарах", - цитує Світоліну XSPORT.

Читайте також: Рейтинг WTA: Еліна Світоліна стала четвертою "ракеткою" світу

Нагадаємо, що перша "ракетка" України Еліна Світоліна виграла турнір Rogers Cup у Торонто, отримавши перемогу над екс-першою "ракеткою" світу Каролін Возняцкі з Данії з рахунком 6:4, 6:0.

Відео кращих моментів

Фото: CBC.ca

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-