Руденко: Якби не травма, я б переміг Повєткіна

Руденко: Якби не травма, я б переміг Повєткіна

Укрінформ
Український боксер вважає, що був готовий до перемоги в Москві.

Український боксер суперважкої ваги Андрій Руденко розраховував перемогти 1 липня в Москві у росіянина Олександра Повєткіна, але йому завадила травма. Про це він розповів сайту XSport.

Незважаючи на отриману через хвилину після початку поєдинку травму, українець знайшов в собі сили продовжити бій за два вакантних пояса WBO International і WBA Continental. Він поступився лише рішенням суддів за підсумками 12 раундів. Сам уродженець Дніпра вважає, що якби не проблеми з шиєю, то він зміг би перемогти «Російського вітязя».

 «Під час підготовки були проблеми з шиєю, я скаржився масажистам, вони дивилися, масажували. У першому раунді під час розміну, схопило шию. Я думаю, що рефері почне відраховувати, щоб я відновився, але рефері зробив паузу. Підійшов лікар, він помасажував, і начебто трохи полегшало.

Читайте також: Команда Руденка хоче реваншу у Повєткіна

Я звик перший раунд проводити в розвідці, але травма мені це не дозволила і в бою я не зміг показати того, що приготував. Я вирішив продовжувати бій, адже не хотів, щоб в кар’єрі була поразка «технічним нокаутом».

В середині бою я почав важко дихати, можливо через шию, адже через неї в мозок йде кров, але потім відкрилося друге дихання, я зрозумів, що буду працювати всі 12 раундів.

Якби не травма, я б привіз перемогу в Україну, я в цьому впевнений. Здивувала вага Повєткіна, він показав 104 кг, хоча до цього важив 110 кг. Тренери Олександра робили акцент на швидкість, щоб бути швидшим за мене», - розповів Руденко.

Нагадаємо, що після бою в Москві команда Руденка не виключила можливості реваншу з Повєткіним. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-