Букмекери вважають

Букмекери вважають "Шахтар" і "Зорю" аутсайдерами матчів 6-го туру ЛЄ

Укрінформ
У четвер, 8 листопада, футболісти донецького "Шахтаря" та луганської "Зорі" проведуть поєдинки заключного, 6-го туру групового раунду Ліги Європи УЄФА.

На думку букмекерів, у поєдинках "Брага" - "Шахтар" та "Зоря" - "Манчестер Юнайтед" фаворитами є португальська і англійська команди, повідомляє Укрінформ.

Лідер букемекерскої справи - контора William Hill у вівторок приймає ставки на успіх "Браги" з коефіцієнтом - 1,85, на перемогу "Шахтаря" - 4,00, нічия оцінюється в 3,60.

Після 5-ти турів український клуб очолює турнірну таблицю групи Н з максимальною кількістю очок - 15 і заздалегідь забезпечив собі вихід до плей-офф з першого місця. "Брага" має 6 пунктів, бельгійський "Гент" - 5, а "Коньяспор" - 1.

Поєдинок, який розсудять арбітри з Туреччини на чолі з Алі Палабіїком, розпочнеться 8 грудня на стадіоні "Естадіо Мунісіпал де Брага" о 18.00. Матч транслюють телеканали "Україна" та "Футбол 2".

Цього ж дня о 20.00 на одеському стадіоні "Чорноморець" розпочнеться гра "Зоря" - "Манчестер Юнайтед". Зустріч теж не має турнірного значення для української команди, однак вже у діаметрально протилежному сенсі - підопічні Юрій Вернидуба втратили усі шанси на вихід із групи. Турнірне становище у квартеті А Ліги Європи: "Фенербахче" (Туреччина) - 10 очок, "Манчестер Юнайтед" - 9, "Феєноорд" (Голландія) - 7 , "Зоря" - 2.

У букмекерів з William Hill "Манчестер Юнайтед" вважається просто-таки суперфаворитом. Перемога "Зорі" оцінюється в 10,00, успіх "МЮ" - 1,36, нічия - 4.80.

Зустріч, яку покаже телеканал "Футбол 1", обслуговуватиме суддівська бригада з Угорщини, очолювана Тамашом Богнаром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-