"Динамо" - "Бешикташ": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Чемпіони України футболісти київського "Динамо" сьогодні, 6 грудня, проведуть матч заключного, шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на столичному НСК "Олімпійський" зустрінуться з чемпіоном Туреччини "Бешикташем".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією поєдинку. Початок матчу о 21.45.

Для "Динамо" цей поєдинок стане останнім у нинішньому єврокубковому сезоні. "Біло-сині" не витримали конкуренції з "Наполі" "Бенфікою" та "Бешикташем", втративши шанси навіть на третю сходинку у групі В. Кияни набрали лише 2 очки за п'ять попередніх поєдинків групового етапу, причому, зробили це в гостях.

Для "Бешикташа" матч у столиці України є ключовим у році, що минає. Стамбульська команда має 7 очок у своєму активі і лише на одне очко відстає від лідируючих "Бенфіки" та "Наполі". Навіть у разі нічийного результату з "Динамо" стамбульці потраплять до плей-офф Ліги чемпіонів, якщо португальці або італійці програють. У "Бешикташа" є перевага над лідерами квартету за додатковими показниками.

Поєдинок обслуговуватимуть шотландці. Головним арбітром призначений 44-річний адвокат з міста Пейслі Крейг Томсон. На лініях йому допомагатимуть Девід Макгічі та Алан Малвенні. Додаткові судді - Кевін Кленсі і Ендрю Даллас, четвертий рефері - Даглас Поттер.

Турнірне становище у групі після 5-ти турів: "Бенфіка" - 8 очок, "Наполі" - 8, "Бешикташ" - 7, "Динамо" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-